Alison Bond

Allison studeerde 3 jaar met Robert en vervolledigde een training met Andrew Dugas. Ze gaf meer dan 1500 lessen en blijft gepassioneerd workshops geven. Ze heeft een diep inzicht in energetica, lichaamsdynamieken en ademhalingstechnieken. Ze vindt het belangrijk dat mensen voor zichzelf leren zorgen en zal aandacht geven aan het thuis leren oefenen want uit eigen ervaring weet ze dat een dagelijkse beoefening het uiteindelijk verschil zal maken.

Over mijn lessen

In 2009 vernam Allison op basis van een MRI scan dat er een scheur was in het kraakbeen van haar linkerheup vanwege osteoarthritis. Ze voelde zich verslagen. Ongeacht het advies van de dokters wist ze dat een operatie niet het antwoord was. Ze ging op zoek en kwam terecht bij Robert Boustany. Onder zijn begeleiding en het systematisch en correct trainen evolueerde Allison in een paar maanden van immense pijn naar een pijnvrij. Daarenboven kon ze haar scoliosis grotendeels corrigeren. Energie en blijdschap kwamen vrij en ze besliste om net als Robert mensen te gaan helpen met yoga.

Allison specialiseert zich in allerhande heupproblematieken en geeft een fantastische workshop genaamd ‘Hip Hip Hooray’. Tijdens de workshop krijg je tips & tricks om thuis mee aan de slag te gaan.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Photography by Gerti Wouters ❤ Design & Development by Frederik Waeyaert