Shirley Tyteca

Shirley Tyteca geeft al sinds 2007 les in het secundair onderwijs. In 2016 startte zij daarnaast haar eigen praktijk op. Aanvankelijk geeft ze enkel studiehulp op maat voor leerlingen vanaf het vijfde leerjaar. Naderhand merkte ze dat leerproblemen vaak gepaard gaan met dyslexie, concentratiestoornissen, gebrek aan zelfvertrouwen, hooggevoeligheid, faalangst, … Daarom voelde ze bij zichzelf de nood om haar aanbod te verruimen. In augustus 2016 volgde ze een kinderyoga-opleiding bij Helen Purperhart (specialist op het gebied van kinderyoga in Nederland). Sindsdien combineert ze, op vraag, de studiehulp met energizers, ademhalingstechnieken, groepsspelletjes… Ze volgt al enkele jaren yoga bij Justine Bens. Via Justine leert ze pralayayoga kennen. Deze yogavorm is voor haar, vanwege de intensieve houdingen, een uitlaatklep maar ook een manier om geestelijk tot rust te komen. De kennis die zij via Justine opdoet, hoopt zij door te kunnen geven aan haar kleine én grote yogi’s!

Phone: 0485524767

Over mijn lessen

Shirley biedt vooral individuele yoga én/ of studiehulp aan waarbij ze luistert naar de noden van het kind (en de ouders) en op maat werkt.

Tijdens de schoolvakanties geeft ze occasioneel kinderyogalessen rond een thema. In deze dynamische kinderyogalessen komen opwarmers, ademhalingstechnieken, groepsspelletjes, massagetechnieken, yogahoudingen en meditatietechnieken aan bod.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Photography by Gerti Wouters ❤ Design & Development by Frederik Waeyaert